POPsCOOL https://www.popscool.nl De Vetste Muziekles Thu, 03 Oct 2019 12:39:54 +0000 nl hourly 1 Foto´s van workshop voor FeierZeit https://www.popscool.nl/fotos-van-workshop-voor-feierzeit/ Thu, 03 Oct 2019 12:39:54 +0000 https://www.popscool.nl/?p=5029 Gisteren 2 oktober was de workshop voor FeierZeit. Hier hebben mensen van POPsCOOL workshops gegeven aan zowel Nederlandse als Duitse kinderen. Het was een gezellige dag waar de kinderen weer wat van hebben geleerd. En hier een paar foto´s.

Bericht Foto´s van workshop voor FeierZeit staat op POPsCOOL.

]]>
Gisteren 2 oktober was de workshop voor FeierZeit. Hier hebben mensen van POPsCOOL workshops gegeven aan zowel Nederlandse als Duitse kinderen. Het was een gezellige dag waar de kinderen weer wat van hebben geleerd. En hier een paar foto´s.

Bericht Foto´s van workshop voor FeierZeit staat op POPsCOOL.

]]>
Foto’s Straattheater Delden https://www.popscool.nl/fotos-straattheater-delden/ Tue, 17 Sep 2019 10:23:01 +0000 https://www.popscool.nl/?p=4967 Afgelopen zondag 15 september waren we aanwezig bij het Straattheater in Delden. Hier hebben leerlingen van POPsCOOL opgetreden.

Bericht Foto’s Straattheater Delden staat op POPsCOOL.

]]>
Afgelopen zondag 15 september waren we aanwezig bij het Straattheater in Delden. Hier hebben leerlingen van POPsCOOL opgetreden.

Bericht Foto’s Straattheater Delden staat op POPsCOOL.

]]>
Foto’s leerlingenconcert https://www.popscool.nl/fotos-leerlingenconcert/ Wed, 10 Jul 2019 07:53:22 +0000 https://www.popscool.nl/?p=4736 Ieder jaar sluiten we het schooljaar feestelijk af met het eindconcert. Zo ook dit jaar, op zondag 30 juni. De leerlingen van POPsCOOL hebben laten horen wat voor talent ze hebben. Een te gek optreden vol acts die door de leerlingen zelf en de diverse POPsCOOL bands worden verzorgd. Met als verrassing ook een optreden […]

Bericht Foto’s leerlingenconcert staat op POPsCOOL.

]]>
Ieder jaar sluiten we het schooljaar feestelijk af met het eindconcert. Zo ook dit jaar, op zondag 30 juni. De leerlingen van POPsCOOL hebben laten horen wat voor talent ze hebben. Een te gek optreden vol acts die door de leerlingen zelf en de diverse POPsCOOL bands worden verzorgd. Met als verrassing ook een optreden van de zangdocenten. Dit jaar was het bij muziekcafe de Cactus in Hengelo.

De prachtige foto’s zijn trouwens gemaakt door Richard Hofste photography.

leerlingenconcert

Bericht Foto’s leerlingenconcert staat op POPsCOOL.

]]>
Lennart opent deuren tijdens het midzomer festival https://www.popscool.nl/lennart-opent-deuren-tijdens-het-midzomer-festival/ Mon, 24 Jun 2019 08:27:16 +0000 https://www.popscool.nl/?p=4664 Lennart Brugman heeft tijdens het Midzomer festival de deuren geopend van zijn productiestudio. Dat werd gevierd met Champagne en een spontane jamsessie in de nieuwe studio. Lennart Brugman is een songwriter en producer en werkt voor artiesten, merken en media. Hij werkt met artiesten over de hele wereld, waaronder enkele van de grootste platenlabels Sony […]

Bericht Lennart opent deuren tijdens het midzomer festival staat op POPsCOOL.

]]>
Lennart Brugman heeft tijdens het Midzomer festival de deuren geopend van zijn productiestudio.

Dat werd gevierd met Champagne en een spontane jamsessie in de nieuwe studio.

Lennart Brugman is een songwriter en producer en werkt voor artiesten, merken en media. Hij werkt met artiesten over de hele wereld, waaronder enkele van de grootste platenlabels Sony Music.

Nadat hij afgestudeerd was aan ArtEZ, het conservatorium van Enschede, richtte hij zich op zijn nieuwe bedrijf als mediaproducent en componist. Hij werd onlangs Hot nieuwe artiest op de muziekbibliotheek Audiosparx. Lennart is ook een goed ervaren mentor en coach en doceert gitaar, zang en muziekproductie in zijn thuisstudio in Enschede, Nederland.

Lennart geeft voor POPsCOOL bandcoaching en DJ/producer lessen.

Lennart BrugmanLennart Brugman

Bericht Lennart opent deuren tijdens het midzomer festival staat op POPsCOOL.

]]>
Inspiratiemiddag singer/songwriting https://www.popscool.nl/inspiratiemiddag-singer-songwriting/ Fri, 21 Jun 2019 11:21:51 +0000 https://www.popscool.nl/?p=4661 Houd je van het schrijven van eigen nummers en wil je daar meer mee bezig? Dan is de cursus songwriting misschien iets voor jou. Tijdens de gratis inspiratiemiddag maak je kennis met 2 getalenteerde dames die de cursus gaan geven: Teresa Wagner en Ellis Sportel. Kom en laat je inspireren! Zie voor meer info het […]

Bericht Inspiratiemiddag singer/songwriting staat op POPsCOOL.

]]>
Houd je van het schrijven van eigen nummers en wil je daar meer mee bezig? Dan is de cursus songwriting misschien iets voor jou. Tijdens de gratis inspiratiemiddag maak je kennis met 2 getalenteerde dames die de cursus gaan geven: Teresa Wagner en Ellis Sportel. Kom en laat je inspireren!
Donderdag 4 juli
16-18 uur
Performance Factory Zuid (groen), Hoge Bothofstraat 39C Enschede
Deelname aan deze middag is gratis.
Wel graag aanmelden via aanmeldingen.popscool@gmail.com

Bericht Inspiratiemiddag singer/songwriting staat op POPsCOOL.

]]>
Optredens tijdens Scholtenhagen Festival https://www.popscool.nl/optredens-tijdens-scholtenhagen-festival/ Sun, 16 Jun 2019 17:09:35 +0000 https://www.popscool.nl/?p=4637 De POPsCOOL zomertour deed zondag 16 juni Haaksbergen aan. Tijdens de Week van de Amateurkunst Haaksbergen bij het Scholtenhagen Festival hebben vocal group PURE en zangleerlingen mogen optreden. En dat tijdens een stralende vaderdag!  

Bericht Optredens tijdens Scholtenhagen Festival staat op POPsCOOL.

]]>
De POPsCOOL zomertour deed zondag 16 juni Haaksbergen aan. Tijdens de Week van de Amateurkunst Haaksbergen bij het Scholtenhagen Festival hebben vocal group PURE en zangleerlingen mogen optreden. En dat tijdens een stralende vaderdag!

 

Time table Scholtenhagen Festival

Bericht Optredens tijdens Scholtenhagen Festival staat op POPsCOOL.

]]>
Het pinksterweekend bomvol optredens https://www.popscool.nl/het-pinksterweekend-bomvol-optredens/ Tue, 11 Jun 2019 09:12:04 +0000 https://www.popscool.nl/?p=4622 Er vonden verschillende evenementen plaats vorig weekend tijdens het pinksterweekend. Het Twekkelerveld festival, pinkstermarkt Roombeek, Amusing Korendag en Kunst in t’ Volkspark. POPsCOOL heeft de optredens verzorgd tijdens de evenementen en wat was het te gek! Onder andere heeft Pure, Britt Franken en Just like Us opgetreden, en een aantal van het muziekcarrousel.

Bericht Het pinksterweekend bomvol optredens staat op POPsCOOL.

]]>
Er vonden verschillende evenementen plaats vorig weekend tijdens het pinksterweekend.
Het Twekkelerveld festival, pinkstermarkt Roombeek, Amusing Korendag en Kunst in t’ Volkspark.

POPsCOOL heeft de optredens verzorgd tijdens de evenementen en wat was het te gek!

Onder andere heeft Pure, Britt Franken en Just like Us opgetreden, en een aantal van het muziekcarrousel.

Bericht Het pinksterweekend bomvol optredens staat op POPsCOOL.

]]>
Nacht van Hengelo was wederom weer een succes! https://www.popscool.nl/nacht-van-hengelo-was-wederom-weer-een-succes/ Mon, 03 Jun 2019 09:00:37 +0000 https://www.popscool.nl/?p=4611 Op vrijdag 31 mei 2019 was er bij het terras van Proefwerck een lekker hapje en drankje. Maar ook de live optredens en band mocht niet ontbreken! De POPsCOOL Zomertour had ook deze middag en avond ruimte vrijgehouden. Wie traden er op? Fellowship of Skik Sterre Kleinherenbrink Pure Winke Hartog Willemijn Scheper Cira van der […]

Bericht Nacht van Hengelo was wederom weer een succes! staat op POPsCOOL.

]]>
Op vrijdag 31 mei 2019 was er bij het terras van Proefwerck een lekker hapje en drankje. Maar ook de live optredens en band mocht niet ontbreken! De POPsCOOL Zomertour had ook deze middag en avond ruimte vrijgehouden.

Wie traden er op?

Fellowship of Skik
Sterre Kleinherenbrink
Pure
Winke Hartog
Willemijn Scheper
Cira van der Sommen
Sam de Jongh

Bericht Nacht van Hengelo was wederom weer een succes! staat op POPsCOOL.

]]>
BAM! Festival wat te gek! https://www.popscool.nl/bam-festival-wat-te-gek/ Wed, 29 May 2019 08:49:46 +0000 https://www.popscool.nl/?p=4605 Afgelopen weekend wat het BAM! Festival, en wat was het te gek! POPsCOOL mocht optreden op de Monkey stage. TwentyFive, House of Mirrors, Britt Franken, Blacklight en Just Like Us hebben het publiek omver geblazen! Ben jij benieuwd hoe het was? Op onze Instagram pagina zijn de video’s van de optredens te zien!  

Bericht BAM! Festival wat te gek! staat op POPsCOOL.

]]>
Afgelopen weekend wat het BAM! Festival, en wat was het te gek!

POPsCOOL mocht optreden op de Monkey stage.
TwentyFive, House of Mirrors, Britt Franken, Blacklight en Just Like Us hebben het publiek omver geblazen!

Ben jij benieuwd hoe het was? Op onze Instagram pagina zijn de video’s van de optredens te zien!

 

Bericht BAM! Festival wat te gek! staat op POPsCOOL.

]]>
Midzomerfestival Bothoven https://www.popscool.nl/midzomerfestival-bothoven/ Mon, 20 May 2019 11:09:27 +0000 https://www.popscool.nl/?p=4594 Midzomerfestival Bothoven – 21 en 22 juni slaan verschillende partijen uit de Performance Factory hun handen ineen om een spetterend festival te organiseren voor de bewoners van Enschede. Dansjes, drankjes en heel veel gezelligheid! Kom op de vrijdag genieten van live muziek van Backstage Businessclub en POPsCOOL, struin lekker over de avondmarkt en sluit af met […]

Bericht Midzomerfestival Bothoven staat op POPsCOOL.

]]>
Midzomerfestival Bothoven – 21 en 22 juni slaan verschillende partijen uit de Performance Factory hun handen ineen om een spetterend festival te organiseren voor de bewoners van Enschede.

Dansjes, drankjes en heel veel gezelligheid! Kom op de vrijdag genieten van live muziek van Backstage Businessclub en POPsCOOL, struin lekker over de avondmarkt en sluit af met een film onder de sterren: De Twentsche Foodhal & Concordia presenteren samen de film LA LA LAND op het terras! Beide dagen is er een kidscorner ingericht!

Bericht Midzomerfestival Bothoven staat op POPsCOOL.

]]>