POPsCOOL https://www.popscool.nl De Vetste Muziekles Wed, 10 Apr 2019 13:58:02 +0000 nl hourly 1 Full Force Films neemt intrek in de Performance Factory. https://www.popscool.nl/full-force-films-neemt-intrek-in-de-performance-factory/ Fri, 05 Apr 2019 09:08:15 +0000 https://www.popscool.nl/?p=4525 Full Force Films heeft inmiddels zijn intrek genomen in de POPsCOOL-vleugel van Performance Factory Zuid. Jeroen Niessing gaat het productiehuis van POPsCOOL versterken. Full Force Films is een creatief filmproductiebedrijf. POPsCOOL is erg blij met zijn komst!

Bericht Full Force Films neemt intrek in de Performance Factory. staat op POPsCOOL.

]]>
Full Force Films heeft inmiddels zijn intrek genomen in de POPsCOOL-vleugel van Performance Factory Zuid.
Jeroen Niessing gaat het productiehuis van POPsCOOL versterken.
Full Force Films is een creatief filmproductiebedrijf.
POPsCOOL is erg blij met zijn komst!

Bericht Full Force Films neemt intrek in de Performance Factory. staat op POPsCOOL.

]]>
26 maart stond een Enschedese schooldag in teken van de Duitse taal. https://www.popscool.nl/26-maart-stond-een-enschedese-schooldag-in-teken-van-de-duitse-taal/ Fri, 05 Apr 2019 09:04:30 +0000 https://www.popscool.nl/?p=4520 Een goede band met Duitsland, deze vieren en versterken: op de Dag van de Duitse taal ontmoetten gisteren Nederlandse en Duitse scholieren elkaar om over de Duitse taal en cultuur te leren. In de Performance Factory in Enschede zijn diverse workshops gehouden voor basis- en voortgezet onderwijs. Het doel was om met elkaar in contact te […]

Bericht 26 maart stond een Enschedese schooldag in teken van de Duitse taal. staat op POPsCOOL.

]]>
Een goede band met Duitsland, deze vieren en versterken: op de Dag van de Duitse taal ontmoetten gisteren Nederlandse en Duitse scholieren elkaar om over de Duitse taal en cultuur te leren.
In de Performance Factory in Enschede zijn diverse workshops gehouden voor basis- en voortgezet onderwijs. Het doel was om met elkaar in contact te komen en kennis te maken met de Duitse taal en cultuur.
Percussieworkshop
Er waren verschillende workshops waar de kinderen zich voor aan konden melden. Dit waren onder andere workshops waar je graffiti kon spuiten of een dansles kon gaan volgen. Ook POPsCOOL deed mee en gaf een percussieworkshop.
Het was een gezellige middag met leergierige leerlingen.

Bericht 26 maart stond een Enschedese schooldag in teken van de Duitse taal. staat op POPsCOOL.

]]>
Cursus songwriting start 10 april! https://www.popscool.nl/cursus-songwriting/ Thu, 04 Apr 2019 09:20:04 +0000 https://www.popscool.nl/?p=4449 Ben je tussen 12 en 18 jaar oud en wil je jouw song wel eens on stage horen? Dat kan met de basiscursus songwriting. Twee getalenteerde songwriters van het ArtEZ Conservatorium willen jou laten zien dat songwriting tof en inspirerend is. Zij hebben alle tools van bekende songwriters van over de hele wereld verzameld om […]

Bericht Cursus songwriting start 10 april! staat op POPsCOOL.

]]>
Ben je tussen 12 en 18 jaar oud en wil je jouw song wel eens on stage horen? Dat kan met de basiscursus songwriting.

Twee getalenteerde songwriters van het ArtEZ Conservatorium willen jou laten zien dat songwriting tof en inspirerend is. Zij hebben alle tools van bekende songwriters van over de hele wereld verzameld om jou te leren hoe je liedjes schrijft zoals Bruno Mars, The Weeknd en Ariana Grande (of insert jouw idool)!

In deze cursus leer je:

  • de basis van songwriting
  • hoe je inspiratie opwekt
  • dmv tools moeiteloos tekst op papier te zetten
  • tekst omzetten naar muziek
  • dat songwriting voor iedereen is!

Aan het eind van de cursus ga je naar huis met een opnamen van jouw zelfgeschreven nummer!

Start: 10 april 2019 van 16:30 – 17:30 uur bij minimaal 8 deelnemers

Duur: 8 lessen van 1 uur

Locatie: POPsCOOL Enschede (Performance Factory Zuid)

Kosten: € 79,95

 

Aanmelden kan door een mail te sturen naar aanmeldingen.popscool@gmail.com

Vermeld hierbij je naam, leeftijd, email adres en telefoonnummer.

 

Bericht Cursus songwriting start 10 april! staat op POPsCOOL.

]]>
Zondag 7 april: A Sentimental Journey https://www.popscool.nl/a-sentimental-journey/ Mon, 18 Mar 2019 09:51:15 +0000 https://www.popscool.nl/?p=4469 Op zondag 7 april zet de Performance Factory haar duren voor je open en maak je een reis door de tijd. Met muziek, dans en een expositie. Ontdek de rijke historie van de Performance Factory: van textiel- en polaroidtijdperk naar een bruisende talentenfabriek. Bekijk de prachtige beeldexpositie van ART. En geniet deze middag van muziek en dans van […]

Bericht Zondag 7 april: A Sentimental Journey staat op POPsCOOL.

]]>

Op zondag 7 april zet de Performance Factory haar duren voor je open en maak je een reis door de tijd. Met muziek, dans en een expositie.

Ontdek de rijke historie van de Performance Factory: van textiel- en polaroidtijdperk naar een bruisende talentenfabriek. Bekijk de prachtige beeldexpositie van ART. En geniet deze middag van muziek en dans van de jaren ’20 tot ’60, mogelijk gemaakt door PopScool Twente en GLO Entertainment LiveTheatermakerij Enschede verzorgt als kers op de taart een scene uit ‘Theater na de Dam’. Lekker eten en drinken in de sfeer van weleer kan in de Twentsche Foodhal!

Entree is gratis.

Bericht Zondag 7 april: A Sentimental Journey staat op POPsCOOL.

]]>
Praktijkopdracht: Muziekles op locatie https://www.popscool.nl/praktijkopdracht-muziekles-op-locatie/ Wed, 13 Mar 2019 08:33:57 +0000 https://www.popscool.nl/?p=4455 Hoe leuk is dat! Bij Parbédie Kinderopvang verzorgt POPsCOOL i.s.m. stagiaires Kira en Kirsty 1x maand muziekles op locatie ‘Willem de Ruiter’. De stagiaires komen van de Podiumacademie.

Bericht Praktijkopdracht: Muziekles op locatie staat op POPsCOOL.

]]>
Hoe leuk is dat! Bij Parbédie Kinderopvang verzorgt POPsCOOL i.s.m. stagiaires Kira en Kirsty 1x maand muziekles op locatie ‘Willem de Ruiter’. De stagiaires komen van de Podiumacademie.

Bericht Praktijkopdracht: Muziekles op locatie staat op POPsCOOL.

]]>
15 maart 2019: workshop WAT IS MUZIEK voor 5 t/m 7 jaar https://www.popscool.nl/15-maart-2019-workshop-wat-is-muziek-voor-5-t-m-7-jaar/ Tue, 05 Mar 2019 11:01:16 +0000 https://www.popscool.nl/?p=4438 Het onderwijs gaat staken op 15 maart. Weet je al wat je wilt doen die dag? Zangdocente Melissa Vos organiseert deze dag een te gekke muziekworkshop, speciaal voor kinderen van 5 tm 7 jaar. De vraag ‘wat is muziek’ wordt uitgelegd aan de hand van diverse spelletjes en opdrachten. We doen een quiz, leuke spelletjes […]

Bericht 15 maart 2019: workshop WAT IS MUZIEK voor 5 t/m 7 jaar staat op POPsCOOL.

]]>
Het onderwijs gaat staken op 15 maart. Weet je al wat je wilt doen die dag? Zangdocente Melissa Vos organiseert deze dag een te gekke muziekworkshop, speciaal voor kinderen van 5 tm 7 jaar.

De vraag ‘wat is muziek’ wordt uitgelegd aan de hand van diverse spelletjes en opdrachten. We doen een quiz, leuke spelletjes waar je bij mag bewegen, je gaat instrumenten raden en natuurlijk mag je ook verschillende instrumenten gaan uitproberen!

We werken in groepjes van ca 6 kinderen.

Wanneer: Vrijdag 15 maart 11.00 tot 12.00 uur in Metropool Hengelo.
Kosten: € 12,50 per kind.

Meld je nu aan via aanmeldingen.popscool@gmail.com

Vermeld daarbij je naam, leeftijd, email en telefoonnummer.

 

Bericht 15 maart 2019: workshop WAT IS MUZIEK voor 5 t/m 7 jaar staat op POPsCOOL.

]]>
Opname POPsCOOL album in volle gang https://www.popscool.nl/opname-popscool-album-in-volle-gang/ Mon, 25 Feb 2019 11:50:41 +0000 https://www.popscool.nl/?p=4422 Tijdens het jubileumjaar van 10 jaar POPsCOOL is het initiatief genomen om een eigen album op te gaan nemen. Hier zie je Thijn en Renee Burger tijdens de opnames.

Bericht Opname POPsCOOL album in volle gang staat op POPsCOOL.

]]>
Tijdens het jubileumjaar van 10 jaar POPsCOOL is het initiatief genomen om een eigen album op te gaan nemen. Hier zie je Thijn en Renee Burger tijdens de opnames.

Bericht Opname POPsCOOL album in volle gang staat op POPsCOOL.

]]>
Stage opdracht Workshop Songwriting https://www.popscool.nl/stageworkshop-songwriting/ Wed, 16 Jan 2019 10:04:30 +0000 http://www.popscool.nl/?p=4293 POPsCOOL is erkend leerbedrijf. Dat houdt in dat we geregeld stagiaires een leuk project geven om ze voor te bereiden op het geven van muziekles in de praktijk. Dit keer werd het project: Workshop songwriting. Deze is gegeven op verschillende basisscholen in Hengelo in de groepen 5 en 6. De workshop begon met een lied, […]

Bericht Stage opdracht Workshop Songwriting staat op POPsCOOL.

]]>
POPsCOOL is erkend leerbedrijf. Dat houdt in dat we geregeld stagiaires een leuk project geven om ze voor te bereiden op het geven van muziekles in de praktijk.

Dit keer werd het project: Workshop songwriting. Deze is gegeven op verschillende basisscholen in Hengelo in de groepen 5 en 6.

De workshop begon met een lied, gezongen door de stagiaires. Hierna werd de muzikale kennis van de kinderen getest met behulp van een leuke Kahoot-quiz. De kinderen kozen klassikaal een thema. Nadat dit was gebeurd, werd het rijmschema AABB uitgelegd. Vervolgens gingen de kinderen zelf zinnetjes rijmen over het thema wat zij hebben gekozen.

De stagiaires hebben de kinderen hierbij waar nodig ondersteund. Aan het einde van de les werd er nog een nummer gezongen en namen zij de teksten mee, om er vervolgens bij POPsCOOL een nummer van te maken. Het nummer werd 2 weken na de workshop opgestuurd naar de scholen. De reacties die ze terugkregen, waren erg enthousiast.

De workshops en liedjes werd verzorgd door: Noa Bambur, Eline de Jong en Emma Kamphuis (alle drie Podiumadacemie Almelo) en de organisatie lag in handen van Lindsey Buitenhuis (ROC van Twente marketing & communicatie). Hun stage is bijna afgelopen. We wensen ze alle goeds in de toekomst.

Tot slot ook hartelijk dank aan alle deelnemende scholen.

Hieronder kun je luisteren naar een van de geschreven liedjes.

Bericht Stage opdracht Workshop Songwriting staat op POPsCOOL.

]]>
Geef een muziekles cadeau https://www.popscool.nl/cadeaukaart-te-koop/ Sun, 13 Jan 2019 10:30:49 +0000 http://www.popscool.nl/?p=3994 Wil je een cadeau geven waar muziek in zit? Dat kan nu met de POPsCOOL cadeaukaart. De POPsCOOL cadeaukaart geeft je recht op 1 les van 20 minuten. De ontvanger kiest zelf de gewenste les en locatie. De cadeaukaart heb je al voor € 15. Verkooppunten Hoofdlokatie POPsCOOL Op maandag en vrijdag van 9:00 – 14:15 […]

Bericht Geef een muziekles cadeau staat op POPsCOOL.

]]>
Wil je een cadeau geven waar muziek in zit?
Dat kan nu met de POPsCOOL cadeaukaart.

De POPsCOOL cadeaukaart geeft je recht op 1 les van 20 minuten.
De ontvanger kiest zelf de gewenste les en locatie.

De cadeaukaart heb je al voor € 15.

Verkooppunten

Hoofdlokatie POPsCOOL

Op maandag en vrijdag van 9:00 – 14:15 uur

Smutsstraat 9
7551 HM Hengelo
Tel 074 – 250 93 09

POPsCOOL Enschede

Op woensdag van 9:00 – 14:15 uur

Performance Factory ZUID (groen)
Hoge Bothofstraat 39C
7511 ZA Enschede

En bezoek ons tijdens evenementen op onze stand!

 

Cadeau kaart inwisselen

Heb je een cadeaukaart gekregen?
De cadeaukaart kun je eenvoudig inwisselen door de juiste gegevens door te geven bij het secretariaat. Een mailtje is genoeg.

Lees hier hoe.

Bericht Geef een muziekles cadeau staat op POPsCOOL.

]]>
Fijne feestdagen! https://www.popscool.nl/fijne-feestdagen/ Fri, 21 Dec 2018 15:00:04 +0000 http://www.popscool.nl/?p=4028 We wensen iedereen heel fijne feestdagen! Ook wij zijn er even tussen uit. De lessen beginnen weer op 7 januari. Op kantoor zijn we vanaf donderdag 4 januari 2019 weer te bereiken.

Bericht Fijne feestdagen! staat op POPsCOOL.

]]>
We wensen iedereen heel fijne feestdagen!
Ook wij zijn er even tussen uit.

De lessen beginnen weer op 7 januari.
Op kantoor zijn we vanaf donderdag 4 januari 2019 weer te bereiken.

Bericht Fijne feestdagen! staat op POPsCOOL.

]]>