Op ‘Muziekvakantie’ met InterPure!

”Muziekvakantie?” ”InterPure?” ”Wat is dat?” Hoor ik jullie denken. Nou, ik zal je vertellen wat dat is! Een geweldige kans voor jonge muzikanten om in Toscane, Italië (!!) je muziekkennis- en kunsten op te hogen!

Dit wordt aangeboden door het Music Institute “Henze” in Montepulciano, de Ricordi Music School, het AltreVoci Ensemble en de Music School of the Italian-Switzerland Conservatory. Zij bieden in juni en juli 2017 een drietal cursussen aan voor jonge musici, tussen de leeftijd van 8 en 26 jaar, in de plaats Montepulciano, in het hart van Toscane. Ook kun je er masterclasses volgen! Een aantal cursussen worden afgesloten met een gezamenlijk concert. De docenten zijn gekozen vanwege hun jarenlange ervaring in het uitvoeren zomercursussen en hun hoge didactische vaardigheden voor studenten van alle niveaus. De voertalen zijn Italiaans en Engels. Maar de taal van de muziek verstaan we natuurlijk allemaal! Het zomerkamp kan ook prima gekoppeld worden aan een leuke gezinsvakantie! 

In deze link vind je een Engelstalige flyer waar alle informatie instaat. Je kunt je tot 31 mei 2017 aanmelden via www.interpure.nl

Een prachtige kans én locatie om je verder te ontwikkelen in de muziek! Dus… Trek je ouders aan de mouw en gaan met die banaan!

Montepulciano, italie