Silke Greven

Zangdocent en docent songwriting

Silke Greven

Ik ben Silke Greven (1996). Ik vind het leuk om leerlingen te helpen ontdekken waar ze allemaal toe in staat zijn en ze te helpen hun doelen te behalen. Ik vind het leuk om samen met leerlingen nieuwe uitdagingen aan te gaan en ze zekerder en bewuster te laten worden van wat ze allemaal kunnen tijdens de zanglessen. Vind je meerstemmig of songwriting leuk dan kan ik jou daarbij ook helpen?

Ik zing al zolang ik me kan herinneren en ben altijd bezig geweest met muziek en creatieve dingen. Ook ben ik jong begonnen met pianolessen en is dit een beetje samengekomen met zingen en zo kon ik mijzelf dan begeleiden op de piano. Ik speel ook een klein beetje gitaar. Op een gegeven moment ben ik toen voor mezelf thuis begonnen met liedjes schrijven maar dit werd pas serieus toen ik naar het vervolgonderwijs ging. Vroeger heb ik altijd in een coverbandje gespeeld waar we op verschillende plekken mee hebben opgetreden.

Ik heb in Almelo aan de opleiding Artiest Muziek gestudeerd (nu Podiumacademie) met minors op Artez Enschede en ben daarna door gaan studeren aan het conservatorium: Codarts Rotterdam. Daar heb ik een dubbel hoofdvak gestudeerd namelijk zang en songwriting. Ik ben dus inmiddels afgestudeerd en schrijf nummers voor mijzelf, maar ook voor andere artiesten. Verder zing ik dus en vind ik het ook leuk om meerstemmig te zingen en harmonieën te creëren.
Ik heb een aantal gave “grote” optredens mogen doen namelijk bij De vrienden van Amstel LIVE! in Ahoy Rotterdam waar ik verschillende edities heb mogen zingen met Marco Borsato, DI-RECT en Kensington. Ook was ik bij alle shows van Marco Borsato in De Kuip (Rotterdam). Dus wat dat betreft heb ik ook ervaring met de professionele producties in Nederland met grote artiesten.

WAAR & WANNEER

Hengelo Smutsstraat Hengelo maandag dag woensdag donderdag vrijdag zaterdag