Timon Massop

docent piano

Iedereen is uniek en leert op zijn eigen manier. Het is mijn taak om mijn lessen hier op aan te sluiten.

Mijn naam is Timon. Ik ben afgestudeerd als toetsenist op de popacademie in Enschede. Tien jaar geleden begon ik met mijn eerste bandje en ondertussen heb ik met allerlei bands opgetreden in Nederland, Duitsland, Engeland en Spanje. Naast bandjes speel ik ook als solopianist en in combinatie met zangeressen of zangers. Daarnaast ben ik ook werkzaam als producer. Als producer schrijf je zelf muziek en neem je dit ook op.

Het mooiste van de piano en toetsen is dat je er van alles mee kan. Zo kan het zijn dat je deze zomer ook op een groot festival met je bandje wil spelen. Hoe fungeer je dan als toetsenist in een band? Of misschien wil je juist helemaal alleen complete liedjes op piano leren spelen. Hoe ga je dan de begeleiding, de melodie en de bas van dat liedje tegelijk leren spelen?

Binnen mijn lessen ga ik op zoek naar wat bij jou past. Heb je nog nooit eerder gespeeld dan beginnen we helemaal bij de basis. Heb je al wat ervaring dan gaan we kijken wat jij wil leren. Er zijn tegenwoordig ook veel verschillende manieren om te leren. Dat kan door noten lezen, naspelen van filmpjes op youtube, maar ook door je oren te gebruiken. Al deze manieren komen in mijn lessen aan bod. Maar de grootste prioriteit binnen mijn lessen is dat leerlingen plezier beleven aan het maken van muziek.

Bands

Heiza
Dokter Watjes
The Heinoos

 

Laatste album wat ik samen met een zangeres gemaakt heb