Leerlingenconcert in het Metropool!

Wauw! Wat was dat een feest! Afgelopen vrijdagavond was het dan zover. Het 10e concert van de POPsCOOL Jubileumtour; Het leerlingenconcert in het Metropool!!

Bijna 200 leerlingen hebben de geweldige kans en ervaring gekregen om op een groot poppodium te staan. Het was een volle bak! Ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma’s waren massaal meegekomen om hun talentjes te supporten!Leerlingenconcert in het metropool

De avond verliep soepel. We begonnen met heerlijke liedjes van onze prachtige zangeres en stagiaire Marleen ter Hedde in het voorcafé, gevolgd door de leerlingen van de muziekcarrousel. Zo kwamen de mensen al binnen in een lekkere vibe met goeie muziek.

Om half 7 sloegen we de deuren van de grote zaal open en kon het feest beginnen! Veel zenuwachtige leerlingen trotseerden hun angsten en overwonnen! Grote groepen, kleine groepen, bandjes, duo’s, close harmony groups, stagiaires, docenten en scholen.. Iedereen deed heerlijk zijn ding en zo werd de avond gevuld met heerlijke muzikale eigenheid!

POPsCOOL wil alle betrokkenen hartelijk bedanken!! Zonder sponsoren, ouders, leerlingen, stagiaires, familieleden, docenten en natuurlijk de geweldige crew van het Metropool, was deze avond niet waargemaakt!

‘Till next time!!