Met het Masterclass Traject naar het conservatorium

Wil jij binnen 1 of 2 jaar naar het Conservatorium? Dan is het POPsCOOL Masterclass traject iets voor jou!

In dit traject word je klaargestoomd voor een studie aan de Popacademie, of een vergelijkbare HBO-muziekopleiding. Je krijgt extra aandacht en persoonlijke begeleiding om te ontdekken of de toelatingseisen voor jou haalbaar zijn binnen de gestelde tijd.

Masterclass begeleiding

In dit traject word je begeleid door docenten die zelf zijn afgestudeerd aan het Conservatorium – en die dus precies weten over welke kennis je moet beschikken!

Het traject duurt 10 weken; hiermee zijn we ongeveer 3 maanden bezig. De extra begeleiding bestaat uit 1 uur bandcoaching en 1 uur theorieles per week. Deze lessen worden afgesloten met een toets, zodat je kan inschatten of je klaar bent voor je auditie.

Vergroot kennis en kansen met het Masterclass Traject

Het traject biedt weliswaar geen garantie om aangenomen te worden op een vervolg HBO-studie, maar geeft je wél extra kennis, ervaring en inzicht in de materie, waardoor de kans op toelating wordt vergroot.

De kosten zijn € 150,- (dit kan in drie termijnen geïncasseerd worden), leden van vereniging popbelang betalen slechts € 135,-. Het traject kan alleen doorgaan bij voldoende deelname (min. 3 leerlingen).

#Masterclass Traject #Les #POPsCOOL #Vet!