Op tromboneles leer je een goede ademhalingstechniek en je krijgt oefeningen waarbij je je embouchure in topconditie brengt en houdt! Een ontspannen houding is belangrijk, zodat je de trombone goed onder controle hebt en je vrij kunt bewegen.

Als je aan de trombone denkt, denk je al gauw aan een heel diep instrument. Dit instrument is een legende in de popmuziek wereld. Hij heeft een pakkend geluid dat je niet kan missen, het instrument is hip funky en steelt ook wel een beetje de show. Hij werd al in veel popliedjes gebruikt door vele bekende artiesten, denk aan Ariana Grande, Bruno Mars, Justin Bieber en zelfs Rihanna!

De trombone is best een ingewikkeld trucje om door te hebben en daarom ben je op een goede plek bij POPsCOOL. Een goede docent is daarom de key. De vetste trombone les vind je dan ook bij niemand minder dan bij POPsCOOL!

Wat voor voorkeur je ook hebt, wij hebben de docent die jou verder kan helpen. Een docent die samen met jou op ontdekkingsreis gaat en je laat zien wat er allemaal mogelijk is, of een docent die je verder helpt met dat waar jij jezelf in wil ontwikkelen. Bijvoorbeeld soleren, of juist begeleiden. Kortom: voor ieder wat wils!

INTERESSE?

Laat het ons weten!

TARIEVEN

Benieuwd wat de kosten zijn voor de muzieklessen voor trombone? Kijk dan bij onze tarieven.

#Trombone #Les #POPsCOOL #Vet!