Raoul van den Bergh

Hallo! Mijn naam is Raoul en ik kom uit Enschede. Mijn passie voor muziek is al van kinds af aan gegroeid. Toen ik 7 jaar was begon ik met pianolessen en ben op de dag van vandaag nog steeds verliefd op de piano. Door de jaren heen ben ik ook meer bezig geweest met Hammond, Synths en Rhodes. Allerlei verschillende instrumenten, maar die je allemaal als toetsenist kan leren.

Ik ben nu bezig met het afstuderen van de Popacademie in Enschede. Daar heb ik heel veel geleerd en ik kan niet wachtten om jou mijn passie voor toetsen door te geven. Wat muziek kan doen is heel bijzonder en daarom wil ik dat graag meegeven, zodat meer mensen mogen ontdekken hoe tof het is om muziek te maken en te spelen.

Je kan ook bij mij terecht als je meer bezig wilt zijn met Mainstage of Ableton. Eigenlijk mag je met al je vragen en interesses komen qua muziek en toetsen, en dan wil ik je graag helpen!

Zelf ben ik ook te vinden op het podium in het weekend als sessiemuzikant, en ook op mijn eigen YouTube kanaal!

  • Klik hier om naar het YouTube kanaal van Raoul van den Bergh te gaan
  • Klik hier om naar de Instagram pagina van Raoul van den Bergh te gaan