De repetities gaan deze week van start

Aan alle ouders en leerlingen.

 

De planning is rond voor de repetities voor het leerlingenconcert dat op zondag 15 maart 2015 in de grote zaal van Metropool gaat plaatsvinden.

Aanstaande donderdag 12 februari 2015 beginnen de bands te oefenen. De repetities worden gehouden in de oefenruimtes van Metropool. De ingang is aan de achterzijde van het gebouw (industrieplein 10). Daar zal je opgevangen worden door 1 van onze junior docenten of coördinator Arthur Adam.

Zorg dat je goed voorbereid bent en dat je het nummer uit je hoofd kan spelen. Mocht je nog moeite hebben met het nummer dan raden we je aan om de sheet mee te nemen naar de repetitie.

Uiteraard gaan wij ervan uit dat je alle repetities aanwezig bent (alle vier de weken), mocht je echt niet kunnen door bijvoorbeeld ziekte dan mag je je afmelden bij Arthur Adam (06-27441201). We stellen het zeer op prijs als je de repetities voor laat gaan op privé afspraken, want de band heeft je nodig!

Iedereen zal persoonlijk gemaild worden met het overzicht van de repetities (dagen en tijden). Mocht je nu helemaal niets ontvangen hebben, zou je dan een mail willen sturen naar info@popscool.nl?

Of klik op deze link: Overzicht nummers en indeling tijden – Horizontaal

We wensen iedereen een hele fijne en leerzame tijd toe!

Groet,

Robert Ritmeester