Tom van den Heuvel

Docent drums

Hoi mijn naam is Tom van den Heuvel, ben geboren in 1968, woon in Eibergen en ben drummer van beroep. Sinds 2014 geef ik les bij Popscool in Hengelo, in een prachtige lesruimte op de woensdagmiddag bij de Hengelose Revue.

Veel humor, meespelen met liedjes, techniek, vette rock, dubbele bass, funk en latin beats zijn mijn kernwoorden. Mijn specialiteit zijn de nummers van Toto. Dus geen saaie lesstof, maar doen waarvoor je gekomen bent, lekker drummen!

Ik heb gestudeerd aan Berklee College of Music in Boston. Hierna heb ik twee wereldtournees gedaan met Up With People. In Amerika heb ik gespeeld met vele beroemde en minder bekende mensen, maar het was allemaal te gek!

Ik speel in de Nederlandse rockband “Jules Otto” met o.a. Coen Molenaar. Hij is de toetsenist van gitarist Jan Akkerman.

Daarnaast ben ik sessiemuzikant en speel o.a. met fluitiste Berdien Stenberg, platina album winnend artiest, “Willi Meyer” uit Mallorca, speel ik met bassist Mr. Ian Stuart van de wereldberoemde band “Supertramp” e.v.a.

Ik ben endorser voor Taye Drums, Facus drumsticks, Dream cymbals, Skygel Damping Pads en Ahead drumsticks.

 Tom van den Heuvel  / Taye Drums Nederland

Toms’ extra activiteiten

www.tomvanden heuvel.com
Ik heb mijn eigen popschool D&D in Eibergen
Koop je drumspullen bij Taye Drums Nederland.
Topkwaliteit tegen superprijzen!