Marcel te Brake

Docent drums | sambagroep

Na vele jaren in Brabant ben ik terug naar waar voor mijn hart ligt in Twente, daar waar ik mijn opleiding drums lichte muziek en klassieke muziek slagwerk had, in Enschede. Blij ben ik om het team docenten binnen Popscool te mogen komen versterken. Ook ben ik in Hengelo voor Popscool aan het werk.

In de loop der jaren heb ik veel ervaring opgedaan als drummer bij PPM, vele artiesten begeleid en als Free-lancer bij meerdere projecten gespeeld. Bovendien heb ik meerdere Samba, Latin- en Afrikaanse slagwerkgroepen opgericht en sta ik voor meerdere verenigingen als instructeur in Brabant. Ook in Twente wil ik dit graag blijven doen en bied ik ook hier mijn workshops aan op de meest uiteenlopende slagwerkinstrumenten.

Als ervaren docent neem ik een schat aan methodieken mee en heb ook het nodige zelf geschreven. Tevens gebruik ik in mijn lesmethode zelf geschreven -en in de studio ingespeelde playalongs, in de meest uiteenlopende stijlen die voor drums en basgitaar de nodige aandacht krijgen. Natuurlijk aangevuld met een zeer uitgebreid lesmateriaal in pdf. Maar ook studeren we popsongs in, welke je maar wilt. Lezen is geen must maar wel handig.

Alleen auditief leren spelen in de les (voor- en naspelen) mag ook als jij daar voor kiest. En wil je ook aan je techniek werken op kleine trom (snaredrum) en independence (onafhankelijk gebruik van je handen en voeten achter een drumstel), dan is daar alle ruimte voor in de les. Kortom les op maat, voor jong of oud, op ieder niveau.

Ik hoop velen van jullie in mijn leslokaal binnen POPsCOOL te mogen ontvangen. Schrijf je daarom snel in voor een proefles drums, de gambagroep of informeer voor een workshop slagwerk naar de mogelijkheden op info@popscool.nl

WAAR & WANNEER

basles Hengelo Hengelose Revue maandag dag  donderdag vrijdag

 

MEER MARCEL

www.mtbslagwerken.nl
www.mtbslagwerken.nl