Ook blaasinstrumenten zijn in de popmuziek goed vertegenwoordigd. En één van de meest voorkomende is de saxofoon. Met zijn funky, rauwe geluid geeft de sax een verrassende toevoeging aan allerlei soorten muziek. En dat is zeker niet alleen maar de wat oudere pop; ook de charts van vandaag kun je niet luisteren zonder de saxofoon voorbij te horen komen.
Wat voorbeelden: Problem (Ariana Grande & Iggy Azelea), Salsa Tequila (Anders Nilsen), Thrift Shop (Macklemore) en zo kunnen we nog heel lang doorgaan! Sax is gewoon super hip! Bij Popscool kun je terecht voor de vetste saxofoonles.

Saxofoon is doorgaans wat lastiger om te leren. Daarom is een goede docent erg belangrijk. Bij POPsCOOL werken we samen met de allerbeste docenten uit de regio, die stuk voor stuk in bands meespelen.

We raden aan om met les te beginnen vanaf 10 jaar. Ouder kan natuurlijk altijd. Maar ben je jonger, dan wordt vaak lastig omdat de handen te klein zijn om overal bij te kunnen. Twijfel je omdat je bijvoorbeeld 9 bent? Probeer het dan gerust uit tijdens een proefperiode.

WAAR & WANNEER

      

 

Zit jouw favoriete locatie er niet tussen?
Laat het ons weten, dan kom je op de wachtlijst.

WIE

Benieuwd wie je docent wordt? Neem een kijkje bij ons team.

TARIEVEN
Benieuwd wat de kosten zijn voor de muzieklessen saxofoon? Kijk dan bij onze tarieven.

 

#Saxofoon #Les #POPsCOOL #Vet!