Infobalie

Vereniging Popbelang

Wat is Vereniging Popbelang – en waarom lid worden?

Vereniging Popbelang ondersteunt en behartigt de belangen van amateur- en semiprofessionele muzikanten. Hoe doen ze dat?

De vereniging zet verschillende activiteiten op binnen de regio. Te denken valt aan:

  • voorlichtingsavonden;
  • festivals;
  • culturele avonden;
  • faciliteren van amateur bands;
  • organiseren en ondersteunen van buurt- en wijkfeesten;
  • het organiseren van workshops en clinics.

Daarnaast ondersteunt de vereniging workshops en voorstellingen op verschillende scholen in Twente d.m.v. het leveren van instrumenten en apparatuur. Hoe komt de vereniging aan deze spullen?

Non-profit

De vereniging is actief met het werven van fondsen en subsidies. Twee jaar geleden heeft de vereniging een SBBI status toegewezen gekregen door de belastingdienst te Zwolle. Hiermee toont de vereniging aan een non-profit organisatie te zijn en sociaal/maatschappelijke betrokkenheid.

Korting op POPsCOOL lessen bij lidmaatschap

U kunt ook de vereniging ondersteunen door lid te worden. Dit is een persoonlijk lidmaatschap. U betaalt een jaarcontributie van € 30,00 (zie tarieven voor actueel bedrag) waardoor de vereniging kan investeren in uw kind. Dit bedrag wordt jaarlijks automatisch geïncasseerd na het inschrijven van uw kind bij POPsCOOL Twente. Wilt u liever een factuur ontvangen en het zelf willen overschrijven kunt u dit bij de opmerking aangeven.

Naast dat de vereniging activiteiten voor uw kind organiseert, krijgt u maar liefst 7% korting op het lesgeld bij POPsCOOL (zie ook: overzicht lesgeld). Deze korting geldt voor de reguliere lessen.

 

Meer informatie over vereniging Popbelang vind je op hun website.