DJ Les bij POPsCOOL

Wat is anno nu het nummer 1 exportproduct van Nederland? Kaas? Bloemen? Of toch… DJ’s?!
Als je vroeger in het buitenland kwam, was Nederland meestal het land van windmolens en van kaas. Tegenwoordig komt het gesprek echter vaak gauw op iets heel ander: hoe veel te gekke DJ’s er uit ons land komen. Maar waar kan je nou DJ les krijgen? Bij POPsCOOL!

Dat komt niet alleen doordat Nederland sinds jaar en dag één van de pioniers van de Electronic Dance Music (EDM) is, of door de levendige scene met veel goedbezochte clubs. We zijn er gewoon heel goed in, de gevestigde orde zorgt voor een basis in kwaliteit en de nieuwe lichting aanstormende talenten houdt dat niveau op die hoogte. Iets om trots op te zijn, en om van te genieten!

Uiteraard kan je je bij POPsCOOL ook in deze tak van de muziek ontwikkelen. We bieden DJ-lessen aan in lesvorm, maar ook als workshop. Daarbij wordt aandacht besteed aan de verschillende onderdelen van het DJ’en. Denk aan de basics, zoals mixing & scratching, maar ook de opbouw van een set of het produceren van je eigen tracks/beats komen aan bod.

Lijkt dat je wat? Start nu jouw proefperiode! Laat daarbij weten of je wilt draaien en mixen of juist wilt leren je eigen nummers te produceren.

WAAR & WANNEER

   

     

 

Zit jouw favoriete locatie er niet tussen?
Laat het ons weten, dan kom je op de wachtlijst.

WIE

Benieuwd wie je docent wordt? Neem een kijkje bij ons team.

#DJ / produceren #Les #POPsCOOL #Vet!