Zangles

Leer voluit zingen, met zelfvertrouwen en bovenal met plezier! Dat kan met zangles bij POPsCOOL in Enschede, Hengelo en Haaksbergen. Zingen is waarschijnlijk de oudste vorm van muziek die er bestaat, maar verre van ouderwets! Als zanger of zangeres vertel je het verhaal en ben je het focuspunt van de band. En het mooiste is: je hebt je instrument altijd bij je! We geven zangles in Enschede, Hengelo en Haaksbergen.

Muziek maken op een manier die bij jou past

Bij POPsCOOL kijken we naar welke muziek jij leuk vindt, want plezier hebben staat natuurlijk voorop! De docent kijkt samen met jou naar de nummers die je gaat zingen.

Zingen is ontzettend populair en zie en hoor je overal om je heen. Naast het gebruiken van je stem, leer je bij zangles ook omgaan met bijvoorbeeld ademhaling, gehoor en houding.

En vraag je je af hoe je hoge noten zonder spanning kan zingen en hoe je zonder zenuwen zingt?

Met de juiste houding en ademhalingstechniek zul je merken dat je beetje bij beetje steeds meer kunt. Zo is het werken aan zelfvertrouwen vaak een belangrijk onderdeel van de les, want als zanger of zangeres sta je natuurlijk wel in de spotlight. Daarom hebben we hier oog voor tijdens de zangles. Ben je al zelfverzekerd genoeg? Dan werken we aan je performance.

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je op een verantwoorde manier met je stem omgaat; je wil niks kapotmaken aan je lijf!

Beginnen je stembanden al te jeuken?

Schrijf je gauw in voor jouw proefperiode!

Bij de proefperiode maak je kennis met de docenten. Wist je trouwens dat je tijdens een proefperiode bij meerdere docenten mag proberen als je dat wilt? En je kunt zingen ook prima combineren met een instrument. Bij de proefperiode heb je 3 lessen, dus die mag je afwisselen. Vraag gerust naar meer informatie als je dat nodig hebt.

WAAR & WANNEER

Zangles Enschede zangles Performance Factory maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag

Zangles Hengelo zangles Smutsstraat maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag

Zangles Hengelo Binnenhavenstraat Hengelo maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag

Bovenstaande dagen worden in ieder geval al les gegeven.
Zit jouw favoriete lesdag of locatie er niet tussen?
Laat het ons weten, dan kijken we wat er mogelijk is.