Een nummer overbrengen als zanger, gaat nog beter wanneer je jezelf kan begeleiden. Denk aan een singer-songwriter; alleen op het podium met iedereen aan je lippen. Zo wist Passenger bijvoorbeeld tijdens de laatste editie van Pinkpop in zijn eentje het hele festivalterrein stil te krijgen, zie dan maar eens geen kippenvel te krijgen!

Wil jij ook jezelf leren begeleiden? Meld je dan aan voor Zang & Instrument. Dan kan je natuurlijk les nemen in zang én in het instrument van jouw keuze. Dan heb je bijvoorbeeld de ene week zangles, en de andere week piano- of gitaarles. Je ontwikkelt je dan op beide vlakken, maar nooit tegelijk.

Daarom bieden we bij POPsCOOL iets unieks: les in zingen en jezelf begeleiden. Zo krijg je bijvoorbeeld les in zang & piano, of zang & gitaar, zodat je specifiek met deze twee disciplines tegelijk aan de slag gaat. Zo leer je echt om het tegelijkertijd in de praktijk te brengen.

Je krijgt les van 2 docenten: een zangdocent en een docent gespecialiseerd in gitaar of piano.

Iets voor jou? Geef je op!!

TARIEVEN

Benieuwd wat de kosten zijn voor de muzieklessen voor combinatie zang en instrument? Kijk dan bij onze tarieven naar lessen bij 2 docenten.

 

#Zang & instrument #Les #POPsCOOL #Vet!