Bij zang & instrument leer je een nummer overbrengen waarbij je jezelf kan begeleiden. Denk aan een singer-songwriter; alleen op het podium met iedereen aan je lippen. Zo wist Passenger bijvoorbeeld tijdens een editie van Pinkpop in zijn eentje het hele festivalterrein stil te krijgen, zie dan maar eens geen kippenvel te krijgen!

Wil jij ook jezelf leren begeleiden? Meld je dan aan voor Zang & Instrument. Dan kan je natuurlijk les nemen in zang én in het instrument van jouw keuze. Dan heb je bijvoorbeeld de ene week zangles, en de andere week piano- of gitaarles. Je ontwikkelt je dan op beide vlakken, maar nooit tegelijk.

Daarom bieden we bij POPsCOOL iets unieks: les in zingen en jezelf begeleiden. Zo krijg je bijvoorbeeld les in zang & piano, of zang & gitaar, zodat je specifiek met deze twee disciplines tegelijk aan de slag gaat. Zo leer je echt om het tegelijkertijd in de praktijk te brengen.

Wil je je zang leren opnemen? Je kunt zangles ook combineren met produceren. Dan leer je jezelf opnemen en de orkestband aan te passen naar jouw hoogte en tempo. Maar ook het maken van je eigen nummers kan aan bod komen.

Je krijgt om en om les van 2 docenten: bijvoorbeeld de ene week zangles en de week daarop pianoles.

Iets voor jou? Geef je op!!

TARIEVEN

Benieuwd wat de kosten zijn voor de muzieklessen voor combinatie zang en instrument? Kijk dan bij onze tarieven naar lessen bij 2 docenten.

 

#Zang & instrument #Les #POPsCOOL #Vet!