Leer jezelf begeleiden

Bij POPsCOOL leer je hoe je een nummer kunt overbrengen terwijl je jezelf begeleidt. Stel je voor: jij als een echte singer-songwriter, alleen op het podium, en iedereen luistert ademloos naar jouw optreden. Zoals Passenger op Pinkpop, die in zijn eentje het hele festival stil kreeg. Dat kan jij ook leren!

Wat kan je verwachten?

Wil jij ook leren om jezelf te begeleiden terwijl je zingt? Meld je dan aan voor Zang & Instrument! Je kunt les nemen in zowel zang als in het instrument van jouw keuze. Bijvoorbeeld de ene week zangles en de andere week piano- of gitaarles. Zo ontwikkel je je op beide vlakken.

Waarom kiezen voor POPsCOOL?

Bij POPsCOOL bieden we iets unieks: je leert zingen en jezelf begeleiden tegelijk. Bijvoorbeeld zang & piano of zang & gitaar. Zo ga je specifiek met deze twee disciplines aan de slag en leer je ze samen te brengen in de praktijk.

Meer dan alleen zingen

Wil je ook je zang leren opnemen? Bij ons kun je zangles combineren met produceren. Zo leer je jezelf opnemen, de orkestband aanpassen aan jouw stemhoogte en tempo, en zelfs je eigen nummers maken!

Onze lessen

Je krijgt om en om les van twee docenten: bijvoorbeeld de ene week zangles en de week daarop pianoles.

Is dit iets voor jou?

Lijkt dit je wat? Geef je dan snel op en begin jouw muzikale avontuur bij POPsCOOL!

 

Docenten Zang & instrument

(Wisselende docenten)

#Zang & instrument #Les #POPsCOOL #Vet!