Pianoles bij POPsCOOL

Met pianoles kun je veel kanten op. Zo kun je andere artiesten leren te begeleiden, maar ook zelf in de schijnwerpers staan, door een solo te spelen. Wil je spelen in een band? Dan bereiden we je voor om samen muziek te maken.

In de lessen gaan we vooral meespelen met jouw favoriete nummers. Jij mag bepalen wat je wilt spelen, want de piano vind je terug in veel verschillende muziekstijlen. Bij ons vind je niet alleen popmuziek, maar bijvoorbeeld ook jazz.

Toetsenisten spelen onder andere op de piano, keyboard en synthesizer. Ook spelen ze vaak in bands. Of het nu gaat om een pokertrio van 3 man of big bands, de piano is er vaak bij.

Wat voor voorkeur je ook hebt, wij hebben de docent die jou verder kan helpen. Een docent die samen met jou op ontdekkingsreis gaat en je laat zien wat er allemaal mogelijk is. Jouw plezier in muziek staat daarbij centraal.

Wist je trouwens dat je nog geen noten hoeft te kunnen lezen als je start? Zowel praktijk als theorie kun je bij ons leren.

Wij hebben zowel keyboards als digitale piano’s waarop de lessen worden gegeven.

Pianoles is ook uitstekend te combineren met zang. Dat kan ook bij ons. Lees hier meer over de cominatie zang & instrument.

WAAR & WANNEER

pianoles Enschede Pianoles Performance Factory  

pianoles Hengelo Pianoles Smutsstraat    

pianoles Hengelo Pianoles Hengelose Revue      

Zit jouw favoriete locatie of dag er niet tussen?
Laat het ons weten, dan kijken we naar de mogelijkheden.

Docenten Piano & toetsen

#Piano & toetsen #Les #POPsCOOL #Vet!