Gitaarles bij POPsCOOL

Weet jij al wat je wilt? Ga je voor het spelen van akkoorden om jezelf te leren begeleiden? Of speel je graag die solo in een band? Zowel tokkelen als slag, dit alles leer je op gitaarles bij POPsCOOL.

Van alle instrumenten in de popmuziek is de gitaar misschien wel het populairst. En misschien is dat zo gek nog niet. Het is namelijk een ontzettend veelzijdig instrument, waar je veel stijlen mee kan spelen. Gitaar is een volwaardig solo-instrument, maar is ook bij uitstek geschikt om te begeleiden. En het helpt natuurlijk als een instrument draagbaar is; een gitaar neem je zo overal mee naartoe.

Bepaalde onderdelen komen vast terug in de les. Zo zijn er verschillende speelwijzen, waarmee je als leerling in contact wordt gebracht. Spelen met plectrum, elektrisch of akoestisch, om maar wat voorbeelden te noemen.

Ook is er aandacht voor het leren van de theorie. We maken gebruik van het notenschrift en kunnen je dit goed leren gebruiken. Waar nodig zetten we de noten om in tabs.

Wat je droom als gitarist ook is: bij POPsCOOL ben je op het juiste adres!

Gitaarles is ook uitstekend te combineren met zang. Dat kan ook bij ons. Lees hier meer over de combinatie zang & instrument.

WAAR & WANNEER

     

      

Zit jouw favoriete locatie of dag er niet tussen?
Laat het ons weten, dan kijken we naar de mogelijkheden.