Podiumervaring

Lekker van je laten horen, dat gaat lastig zonder publiek. En dan is het maar wat fijn dat je wat podiumervaring kunt opdoen, toch?

Leerlingenconcert poppodium Metropool

Voor alle leerlingen geldt dat ze aan het einde van het lesjaar mee kunnen doen aan het leerlingenconcert. Op het grote poppodium van Metropool in Hengelo zijn alle spots op jou gericht. Een topervaring voor zowel leerlingen als bezoekers. En de docenten genieten vol trots mee.

POPsCOOL Events

Maar daar houdt het niet op. POPsCOOL is het hele jaar door aanwezig bij verschillende evenementen. Vooral in het voorjaar trekken we van festival naar braderie, van opening naar special events. Soms is het podium klein en intiem, soms waanzinnig groot. Bij de evenementen nemen leerlingen deel die of in een POPsCOOL band zitten of deel uitmaken van de Muziekcaroussel.

POPsCOOL Events geeft een podium aan:

  • Vocal Groups
  • Bands
  • Muziekcaroussel

Organiseer je zelf een evenement? En denk je eraan om ons in te schakelen voor de muzikale invulling? Vraag hier informatie aan over de mogelijkheden.

POPsCOOL Talents

Bij POPsCOOL Talents gaan leerlingen die toe zijn aan podiumervaring samen in een liveband spelen en werken ze naar optredens toe. Deze talenten worden onder begeleiding van een coach ingepland bij verschillende evenementen. Lijkt het je leuk om je muziektalent te laten horen? Je docent zal beoordelen of je daar klaar voor bent. Hij of zij kan je aanmelden voor POPsCOOL Talents.

POPsCOOL Bands

Als er een groter evenement is, dan is het podium vaak groot genoeg om onze POPsCOOL Bands te laten horen. Zo hebben de bands onder andere kunnen spelen tijdens de Nacht van Hengelo, Kunst in het Volkspark en Straatfesival Delden.