Drumles bij POPsCOOL

Van alle instrumenten in een band, vallen de drums misschien wel het meest op. Niet in de laatste plaats vanwege het volume; een gitaar of keyboard kan je zachter zetten maar een drumstel klinkt het liefst keihard! De drums bepalen ook grotendeels het ritme en tempo; als de drummer vertraagt of versnelt dan moet de rest wel volgen. Drumles dus!

Een band zonder drummer… is als een trein zonder machinist. Vaak is het de drummer die voor een nummer het tempo aangeeft, en die tijdens een nummer naar de rest aangeeft wat er gebeurt (bijvoorbeeld naar een ander deel van het liedje gaan, of naar het einde). Dat betekent dus dat je niet alleen goed moet kunnen drummen, maar ook een goed gevoel voor tempo en ritme moet ontwikkelen. Dat doe je natuurlijk het best tijdens drumles.

Bij POPsCOOL krijg je les van gediplomeerde docenten die met je werken aan alle aspecten die komen kijken bij drummen. Je krijgt geen examens of diploma’s, maar werkt toe naar optredens waardoor je wat je leert meteen in de praktijk kan brengen. En daar gaat het natuurlijk om: lekker muziek maken!

WAAR & WANNEER

Enschede Performance Factory maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag

Haaksbergen Kulturhus maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag

Hengelo Hengelose Revue maandag woensdag woensdag donderdag vrijdag

Hengelo Binnenhavenstraat Hengelo maandag woensdag woensdag donderdag vrijdag

 

Zit jouw favoriete locatie er niet tussen?
Laat het ons weten, dan kom je op de wachtlijst.

WIE

Benieuwd wie je docent wordt? Neem een kijkje bij ons team.

TARIEVEN

Benieuwd wat de kosten zijn voor de muzieklessen drums? Kijk dan bij onze tarieven.