Drumles bij POPsCOOL

Heb je altijd al willen leren drummen? Trommel je altijd al mee met alles wat los en vast zit? Handen, voeten, bestek, pennen? Heb je een gezonde uitlaatklep nodig? Dan wordt het hoog tijd om te kijken of drumles iets voor jou is!

Van alle instrumenten in een band, vallen de drums misschien wel het meeste op. De drums bepalen grotendeels het ritme en tempo. Als de drummer vertraagt of versnelt dan moet de rest wel volgen. Drumles dus!

Een band zonder drummer is als een trein zonder machinist. Vaak is het de drummer die voor een nummer het tempo aangeeft, en die tijdens zo’n nummer naar de rest van de band aangeeft wat er gebeurt. Dat betekent dat je niet alleen goed moet kunnen drummen, maar ook een goed gevoel voor tempo en ritme moet ontwikkelen. Dat doe je natuurlijk het best tijdens drumles.

Bij POPsCOOL krijg je les van de coolste docenten die met je werken aan alle aspecten die komen kijken bij drummen. Je krijgt geen examens of diploma’s, maar werkt toe naar optredens waardoor je wat je leert meteen in de praktijk kunt brengen. En daar gaat het natuurlijk om: lekker muziek maken!

WAAR & WANNEER

Drumles Hengelo Drumles locatie Hengelose Revue maandag dag woensdag donderdag vrijdag

Drumles Enschede Drumles locatie Performance Factory maandag dag woensdag donderdag vrijdag

 

Zit jouw favoriete locatie er niet tussen?
Laat het ons weten, dan kom je op de wachtlijst.

DOCENTEN

Merlin Boom
Merlin Boom

Marcel te Brake
Marcel te Brake

TARIEVEN

Benieuwd wat de kosten zijn voor de muzieklessen drums? Kijk dan bij onze tarieven.