Merlin Boom

drumdocent

Merlin Boom

Ik was 3 jaar toen ik mijn eerste drumstel kreeg. Sinds dien ben ik nooit meer gestopt met drummen. Mijn passie ligt bij de muziek! Sinds 2019 studeer ik op het Artez Conservatorium in Enschede. Hier ben ik in verschillende bands en projecten terecht gekomen. Ik speel momenteel bij “Bella Luna”. Naast deze band doe ik ook inval klussen en studio klussen.

Tijdens mijn lessen vind ik het belangrijk om te kijken naar het niveau en de passie van mijn leerling. We maken een persoonlijk lesplan om de ruimte te creëren dat je op een eigen manier muzikaal kan ontwikkelen.

Bij beginnende leerlingen:
Wil ik de leerling een basis mee geven met het leren lezen van Noten en Bladmuziek.
We gaan veel meespelen met muziek en jij mag ook zeker nummers inbrengen. Techniek is ook erg belangrijk dus je krijgt vanaf het begin ook techniek oefeningen. Uiteraard passend bij jou niveau.

Gevorderde leerlingen:
We gaan aan de slag met verschillende soorten muziekstijlen: denk aan Blues, Jazz, Funk, Soul etc.m De leerling krijgt meer motorische technische oefeningen en we gaan bezig met improvisatie.

Als de leerling alleen auditief (op gehoor) mee wil spelen kan dit ook zeker. We gaan dan veel aan de slag met nummers meespelen en grooves en fills naspelen.

Ik vind het meest belangrijk dat de leerlingen zich op een plezierige manier muzikaal ontwikkelen. En zo met hun passie bezig zijn.

 

WAAR & WANNEER

Enschede Performance Factory Enschede maandag dag woensdag donderdag vrijdag

Hengelo Hengelose Revue maandag dag woensdag donderdag vrijdag

 

MEER MERLIN

Merlin Boom
Instagram Merlin Boom