Wil je meer doen met muziek?

Geniet je van je muzieklessen? Wil je meer doen met muziek? Er zijn meerdere projecten waar je je voor aan kunt melden. Wij hebben ze voor je op een rij gezet.

 

Kunstbende

KunstbendeDé community voor creatieve jongeren vanaf middelbare school t/m 19 jaar, in Content Creator, Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal & Theater.
In deze online én offline community kun je deelnemen aan online tutorials, masterclasses, een online prikbord (handig als je bv bandleden zoekt!) en kun je deelnemen aan de jaarlijkse wedstrijd.
Wil je feedback van een professionele jury en kans maken op te gekke prijzen? Schrijf je dan nu in voor de voorronde in jouw regio!

Voorronde Kunstbende Overijssel is zaterdag 24 juni 2023 in Poppodium Hedon te Zwolle.
De generale repetitie is op zaterdag 27 mei 2023.

Deelname is gratis.

Lees hier meer over de wedstrijd of meld je meteen aan voor de voorronde in jouw regio!
The stage is yours!

 

Koninklijk Concertgebouw Concours 2023

concertgebouw concoursBen je tussen de 9 en 14 jaar en wil je stralen met een optreden in Het Concertgebouw? Dan is het Koninklijk Concertgebouw Concours 2023 echt iets voor jou! Het is dé muziekwedstrijd voor kinderen! In 2023 vindt alweer de vijftiende editie plaats. Speel je jazz, pop, rock, hiphop of klassiek, alle genres zijn welkom in Het Concertgebouw!

Deelname is gratis.

Aanmelden kan tot en met dinsdag 18 april 2023