Terugblik op BAM! Festival

Afgelopen zaterdag was het weer tijd voor het jaarlijkse BAM! Festival in het Prins Bernhard Plantsoen in Hengelo. Het publiek had er zin in, het was een stralend zonnige dag en er was een gezellige drukte. Bij de Trimotion Lounge was het podium voor POPsCOOL. Uiteraard kregen de deelnemers aan het Talents traject ruimte. Daarnaast trad de band Brief Encounters op en zongen nog een paar zangers.

Wat is het toch genieten om iedereen optreden na optreden weer te zien groeien. Waar eerst iemand een beetje zenuwachtig staart naar zijn of haar voeten, komen nu steeds meer glimlachen te voorschijn. Heerlijk om die groei te zien! En weer een ander staat er vol zelfvertrouwen en stralende ogen. Mooi wat podiumervaring met je kan doen. En fijn om mee te genieten als publiek.

Bij het POPsCOOL Talents traject repeteren de zangers en de band om de live optredens voor te bereiden. Samen worden nummers uitgekozen en gerepeteerd. De deelnemers krijgen diverse workshops zoals podiumtechniek en performance. De optredens zijn bij het BAM! Festival ook opgenomen, zodat ze binnenkort terug kunnen kijken op hun optredens. Leuk en leerzaam!

Gelukkig hebben we de beelden nog!

popscool talents zangeres Sharon

zanger Youri  POPsCOOL Talents Michiel en band