Young Talents bij Wijkfeest Slangenbeek

Het Wijkfeest Slangenbeek heeft POPsCOOL gevraagd om de vrijdagavond muzikaal in te vullen. Dit werd een zeer gevarieerd programma.

We zijn van start gegaan met de kinderplaybackshow. Hierbij mocht het publiek helpen bij het bepalen van de winnaar. Aan de hand van gejuich werd oorverdovend gekozen voor het Sprookjesbos.

 

Daarna trad het jongeren popkoortje op onder leiding van zangdocent Silke Greven. Meteen daarna gingen de voetjes van de vloer doordat 2 enthousiaste vrijwilligers van het wijkfeest een dansje voordeden. De dansvloer trilde van het enthousiasme, want er werd volop meegedaan met het vliegerlied en de pinguindans.

 

 

Daarna waren cursisten van POPsCOOL aan de beurt. Joy Wissink klom enthousiast het podium op en zong uit volle borst. Daarna pakte Youri ten Dam zijn gitaar en mondharmonica om muziek te maken. Vervolgens traden de volgende deelnemers van POPsCOOL Talents op: De begeleidingsband bestaat uit Melvin Ooink, Niels Meulenkamp en Robin Grotenhuis. De zangers waren Elin Matic, Sharon Westerhof en Michiel Nikken, Veerle ter Horst en Lisa Beld.

 

De avond werd afgesloten met de band Op3! Leuk weetje: de meeste muzikanten van deze band hebben niet alleen les bij POPsCOOL maar wonen ook in Slangenbeek.